top of page

Support Group

Public·7 members
Bennett Lewis
Bennett Lewis

Femrat Charles BukowskiEh, femrat: më pëlqenin ngjyrat e veshjeve të tyre; mënyrat e të ecurit; shprehja mizore që kishin fytyrat e disave prej tyre; ndonjëherë bukuria pothuajse e qashtër e disa të tjerave, nuri krejtësisht femëror që të kënaqte shpirtin.
femrat charles bukowskiIshin ato që na e hidhnin gjithmonë, ngaqë dinin të planifikonin dhe të organizonin. Ndërkohë që burrat shihnin futboll dhe pinin birrë, pse shkonin të luanin bouling, ato jo, ato, femrat, përqendroheshin, na vëzhgonin, mendonin dhe vendosnin... të na pranonin, të na shumëzonin me zero, të na shkëmbenin, të na vrisnin ose thjesht fare, të na linin.


Krijimi i mëposhtëm i tij është ndër më të bukurit që mund të jenë shkruar. Bëhet fjalë për përshkrimin e një femre nga një mashkull që e dashuronte atë. Është përshkrimi thuajse i çdo femre të pavendosur, por edhe tepër të fortë në të njëjtën kohë. Është përshkrimi i çdo femre që ekziston, në gjithë dimensionet e saj, ndaj jemi të sigurtë se të gjitha femrat duhet ta lexojnë një krijim të tillë.


Charles Bukowski#charlesbukowski #bukowski #bukowskishqip #genial #nightquote #bukowskiphrases #genialone #bukowskiquotes #instaquote #cit #lifequotes #livingquotes #shqip #albanian #përkthime #fragmente #citime #thenie #bestquotes #bukowski_albania #followus


Charles BukowskiFemratEh, femrat më pëlqenin ngjyrat e veshjeve të tyre, mënyrat e të ecurit, shprehha mizore që kishin fytyrat e disave prej tyre, ndonjëherë bukuria pothuajse e qashtër e disa të tjerëve...


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page